26 Eylül 2018 Çarşamba

Mobilya


Mobilya 
Merhaba sevgili mobilya bakan beyler ve bayanlar;
Sizlerde evlerinizin şık ve konforlu görünmesi için yeni mobilya tasarımlarına mı bakıyorsunuz?
Önce internet sitemizi gezmelisiniz öleyse.
Tasarım ödüllü mobilyalarımız ile sizde bu güzelliğin keyfini çıkartabilirsiniz.
İnternet sitemizdeki mobilya çeşitleri çok sağlam bir şekilde üretilmektedir. Sipariş verdiğinizde adresinize ücretsiz olarak gelmektedir.
Sizde rahatça kurabilirsiniz. Veya dilerseniz bizde kurabiliriz. Ödemeleriniz 3d güvenlikli yapılmaktadır. Ve 12 taksite kadar imkan bulunmaktadır.
Visa veye master kartınız olması yeterli.
Tv Ünitesi Modelleri
Yaşam alanında ençok göze hitap eden tv ünitesidir. Doğru rengi seçmek, doğru tasarımı seçmek çok önemlidir.
Her eve uyumlu modellerimizden bağzıları şunlardır: Berrak cekru ünite, beyond de light ünite, crose c. beyaz ünite, bubble tv ünitesi vb modeller…
Yatak Odası
Yeni evlenen çiftler veya yatak odasındaki mobilyalarını yenilemek isteyenler için birbirinden güzel çeşitlerle dolu mobilyalar sitemizde yer almaktadır. Bunlar curve ceviz giyinme dolabı, berrak beyaz giyinme dolabı, zeynep giyinme dolabı, curve ceviz komidin, berrak beyaz komidin, berrak ceviz ekru komidin, berrak yerli ceviz komidin, crose ceviz beyaz komidin, beyond de ligth şifonyer, beyond de light karyola, beyond delight komidin, curve karyola, zeynep cebiz komidin, zeynep karyola, crose cbeyaz karyola ve daha sayamadığımız birçok model yer almaktadır.
Yemek Odası
Tasarım ödüllü yemek odaları adete gözlerinizi kamaştırıcaktır. Birbirinden kullanışlı, özel tasarımlı, hoş renklerde bulunan yemek odası seti sizlerin beğenisine ve satışa sunulmuştur.
Curve yemek odası, bubble yemek odası, negro yemek odası, beyond de luxe yemek odası, beyond delight yemek odası, crose yemek odası satışta olan ürünlermizden bağzılarıdır.
Koltuk Takımları
Özellikle salonların vazgeçilmezi olan koltuklar misafirlerinizi ağırladığınızda onları hayran bırakıcak görünümde ve rahatlıktalardır. Berrak koltuk takımı, relax koltuk takımı, berrak checter koltuk takımı vb… birçok model bulunmaktadır.
Sizlere tavsiyemiz siteden ürün resimlerine bakarak alacağınız mobilya konusunda daha rahat karar almanızı sağlayacaktır.

25 Eylül 2018 Salı

Koltuk Takımları


Koltuk uzmanı sitesinde Bellona,İstikbal gibi kaliteli markaların ürünleri hakkında geniş bilgi edinebilirsiniz. Mobilya almadan önce örnek mobilyalara siteden bakabilir o mobilyalar hakkında geniş bilgiler edinebilirsiniz. Yeni evlenen çiftler, eşyaları eskiyen aileler, ofiste misafir ağırlamak için mobilyalar konusunda bu siteden geniş bilgiye ulaşabilirsiniz. Herkes kendi tarzına göre koltuk almak ister işte bu sitede size fikir verecek pekçok koltuk takımları örnekleri yer almaktadır.

Sitede İstikbal ve Bellona koltuk takımı modelleri,çekyat seçerken nelere gittak etmelisiniz?,koltuk kırlenti seçerken dikkat edilecek noktalar,berjer koltuk takımı alanları,koltuk alırken ne tür kumaşlı seçmelisiniz?,deri koltuk temizleme yolları,aynı şekilde kadife kumaş temizleme yolları,küçül odalar için küçük koltuk takımı modelleri,modern ev döşeme yolları gibi pekçok faydalı bilgi verilmektedir. Daha fazlası için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Sıfırdan ev kurucak olanlar için tv koltukları,genç odası koltukları,berjerler,oturma odası takımları,köşe takımları,kanepeler,salon takımları ve sayamadığımız pekçok mobilya örnekleri sitede ayrıntılı olarak tanıtılmaktadır.

Siteye girmek için tıklayınız: l koltuk modelleri

11 Eylül 2018 Salı

Temizlik Şirketi



Bir Temizlik Şirketinden beklediklerinizin çok daha üstünde hizmet alabileceğiniz Pisev siz değerli hizmet alanlarına her gün daha iyi hizmet sunmak için çalışmaktadır. Bu vesile ile Pazar dahil her gün saat 05:00 başlayan mesaimiz. Gece saat 02:00 lere kadar devam eder. Arı gibi çalışan bir ekibin ürünü olan pisevi sadece bir temizlik şirketi yada temizlik firması gibi görmek haksızlık olur. Pisevin temizlik firması olarak size sundukları 3 ana başlıkta değerlendirilebilir. İlk ve En garantili çözüm biz geliriz. Yok sadece benim için fiyat toplayın derseniz sizin için fiyat toplarız. Yurt genelinde 5000 ini aşkın firma ve temizlikçi kadından sizin işiniz için fiyat vermelerini isteyebiliriz. İsterseniz bu teklifleri yazılı olarak toplar. Temizlik firmalarının Islak imzalı kaşeli antetli tekliflerinizi dosyalar size sunarız. Tamam en iyi fiyatı buldukta sonrası işte tamda o noktada sizin seçtiğiniz temizlik firması ile sizin aranıza garantör olarak girer. İş kalitesini süresini hizmet akdini denetler. İki taraf içinde işi sigortalar ve garantör oluruz. Sizi sağlıklı hizmet alacağınıza ve zamanında işin tamamlanacağına dair temin eder. Seçtiğiniz Temizlik firmasına ise iş bitiminde ödeme konusunda garanti veririz.

Temizlik Şirketi