9 Ocak 2018 Salı

Agario

Hello friends who love games. You are an agario game fan. Or have you ever played this game?

Thousands of people play this game at agar.lol site. You can have a lot of fun by joining them.

You can easily play this game from your computer, your tablet and your internet anywhere.

Do not forget that everyone plays this game only at agar.lol site. Your friend, you can tell your friend your address and play together.

It is very easy to play this game on this comfortable, relaxed, unspoiled game. You can play this game with farfa and keyboard.

You can play this game in multiples with your browser. The aim of this game is to collect small balloons and prevent your opponents from eating you. When your character is very large, you can divide this character with space. If you are bigger, you can easily eat your opponents with w.


Click now to enter the game now: agario

7 Ocak 2018 Pazar

Diş Teli Neden Gereklidir Kimler Kullanır


Diş Teli Neden Gereklidir Kimler Kullanır

Diş teki çarpık ve yamuk dişleri düzeltmek için kullanılan bir diş tedavisidir. Ağız ve diş sağlığı merkezimizde Ortodonti uzmanlık alanımızda en iyi diş teli tedavileri yapılmaktadır. Dişlerdeki çarpık ve yamuk dişler hem görünüm olarak estetiği bozarken hem de üst üste çok yakın duran ya da birbirinden çok uzak olan dişler daha kolay hastalanıp çürüme yapabilmektedir. Dişlerdeki çarpık görünüm çene bozukluklarına da yol açabilmektedir. Bu nedenle diş teli yalnızca güzellik için yapılan bir uygulama olmayıp ağız ve diş sağlığı için yapılması gereken bir tedavidir. Diş telinin en verimli ve sağlıklı uygulanabildiği zaman 7- 14 yaş aralığındaki çocuklardır. Süt dişlerinden kalıcı dişlere yeni geçilen dönemde diş teli uygulaması en iyi şekilde uygulanabilmektedir. Ancak yetişkinlerde uygulanamaz diye bir kaide yoktur diş tel her yaştaki insana uygulanabilir. diş teli fiyatları ağız ve diş sağlığı merkezimizde en uygun fiyatlarla hizmetinize sunulmaktadır.

Diş Teli Çeşitleri Ve Uygulanması

Diş teli önceden metal renkli kaba bir görüntü içeren bir tedavi şekli iken günümüzde gelişen teknoloji ile ok daha estetik diş eti uygulamaları yapılmaktadır. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz de en yeni diş teli çeşitleri ile hizmet veren Ortodonti branşında uzman doktorlarımız kişiye en uygun en sağlıklı diş teli uygulamalarını yapmaktadır. Diş teli çeşitleri şunlardır:
  • Hareketli diş telleri,
  • Sabit diş telleri,
  • Şeffaf diş telleri,
  • Pekiştirme diş telleri.
Merkezimizde uzman ortodonti doktorlarımız hastanın ağız ve diş yapısına en uygun olan diş telini mükemmel bir şekilde hastanın dişlerine uygulamaktadır. Gerekli kontroller ile hastanın kısa sürede iyileşmesi için hizmet etmektedirler.

Diş Teli Fiyatları

Ağız ve diş sağlığı merkezimizde hastanın ağız ve diş yapısına uygun diş teline göre diş teli fiyatları diğer merkezlere oranlara çok daha düşüktür. Merkezimizde müşteriyi düşünerek tüm ödeme kolaylıkları yapılmaktadır. Zirkonyum diş fiyatlarında da çok uygun imkanlar sunulmaktadır. Diş kaplama konusunda işine uzman doktorları ile en iyi hizmeti en uygun fiyata veren merkez www.nardent.com internet sitesini ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.  

5 Ocak 2018 Cuma

Bingöl Üniversitesi

Bingöl Üniversitesi, bilimsel prensipler çerçevesinde, bilim insanı olma düşüncesinden ayrılmadan, sürekli sorgulayan, araştıran, değişime ve gelişime inanmışlık duygusu içerisinde, çevresi ve toplumuyla işbirliği yapan, ideal bir nesil ve ideal bir toplum oluşturma gayreti içinde olan bir üniversitedir. http://www.bingol.edu.tr/tr

1 Ocak 2018 Pazartesi

Tekparca film izle

Çok güzel bir tek parça film izleme sitesi açılmış. Bu sitedeki filmler hd kalitesinde ve ses kalitesi çok güzel filmler. Birçok kategoride film sitede bulunmaktadır. İzleyebileceğiniz türlerden bağzıları, yerli filmler,fragmanlar,yabancı filmler,popüler filmler,diziler,720P filmler, 1080P filmler,altyazılı filmler,gerilim,komedi,macera,aksiyon,dram,romantik,polisiye filmleri ve daha fazlası için siteye göz atmanızda fayda var.

Filmleri hiç para ödemeden tek part halinde reklamsız olarak izleme şansınız bu sitede mevcut. Sınırsız film izleyebilirsiniz. Cola ve patlamış mısır tavsiye edilir. Filme tıkladıktan sonra film hakkında detaylara ulaşabilir ona göre izleyemeye karar verebilirsiniz. Filmin özeti ve oyuncuları gibi.
Daha fazlası için siteye bekleriz.

Tekparca film izle